Izgatottan vettük kézbe az új Inspiráló Bibliát

A Bibliák egész nyáron egy hatalmas konténerben hajóztak Európa felé.  Képzelhetitek, milyen nagy volt az örömünk, mikor végre megkaptuk a hírt, hogy Magyarországra érkeztek! Azon nyomban meg kellett néznünk, kézbe kellett vennünk! Nézzétek meg ti is a videóban!

A világszerte legkedveltebb illusztrációs Biblia első magyar kiadása itthon is hatalmas siker lett, és nagyon hamar gazdára talált minden gyönyörűséges kötet.

Most, hosszú idő után végre megérkezett az utánnyomás! Ráadásul két csodálatos kivitelben:

  • a korábbi közkedvelt kartonált kiadás változatlan formában
  • egy új, nagyméretű különleges kiadás extra széles margókkal, hogy több hely álljon rendelkezésre a kreatív alkotáshoz, és a grafikák színezése is egyszerűbb legyen. Sőt! A betűk is nagyobbak, így könnyebben olvasható a szöveg. Táblás kötése szintetikus bőrből készült, türkizszínű, és egy gumipánttal rögzíthető. Tárolótok védi a Biblia külsejét, a lekerekített sarkok és a mintás élmetszés exkluzív megjelenést ad.

Örömmel ajánljuk, akár magatoknak vennétek meg, akár ismerősötöknek, ajándékba.
Töltsetek fel fotót, videót az Inspiráló Biblia Facebook-oldalára arról, ahogy kibontjátok a csomagot, vagy kézbe veszitek az új Bibliátokat! (A feltöltéssel hozzájárultok, hogy a fotókat, videókat honlapunkon, Facebook-oldalunkon, Youtube-csatornánkon és egyéb módon felhasználhassuk.)