4-in-1, azaz négy applikáció egy hírben!

Nemcsak az év új, de megújult a Károli-Biblia applikációja is, amely továbbra is lehetővé teszi az offline bibliaolvasást bárhol, térerőtől és internetkapcsolattól függetlenül. Az alapoktól írtuk újra az alkalmazást, ami a későbbi frissítéseket is megkönnyíti és lehetővé teszi, hogy több platformon is megjelentethessük (iOS, Android és Windows). A programba integráltuk a Hangos Károli-Biblia már megjelent újszövetségi részét is (ez több mint 30 órányi hanganyag), így az innen kijelölt igeversek fel is olvastathatók (e funkció használatához egyelőre internetkapcsolat szükséges!). Fontosabb újdonság még, hogy immár beállítható, hogy a bibliai szöveget versenként vagy folyószövegként jelenítse meg, illetve az új verzióban már nem csupán egy igevers, hanem hosszabb igeszakasz is megosztható (SMS, e-mail, Facebook stb.), illetve a kedvencek közé menthető.

Károli-Biblia

BibOlKa

A Bibliával egy időben új motort kapott a BibOlKa, a Református Bibliaolvasó Kalauz napi olvasmányait tartalmazó alkalmazás is. Az új verziók (iOS, Android) elérhetők itt:

Szeretnénk további alkalmazásokkal segíteni a naponkénti személyes elcsendesedést, bibliaolvasást, ezért bővítettük tovább applikációink palettáját, és jelentettünk meg két klasszikus és méltán népszerű áhítatoskönyvet (Oswald Chambers My Utmost for His Highest, illetve C. H. Spurgeon Faith’s Checkbook című művének a magyar változatát). Ezek jelenleg a következő linkeken érhetőek el, egyelőre két platformra (iOS, Android):

Krisztusért mindent:

Isten ígéreteinek tárháza: