Jelenleg minden bizonnyal a magyarországi evangéliumi kereszténység egyik legjelentősebb és legnagyobb vállalkozása az ESV Study Bible magyar nyelvű kiadása. Az eredeti angol nyelvű magyarázatos Biblia a maga nyelvterületén ez idő szerint az egyik legfrissebb, legnépszerűbb és legátfogóbb bibliaolvasást és tanulmányozást segítő kiadvány. Ritka lehetőség és rendkívüli alkalom, hogy egy ilyen munka magyar nyelven is megjelenhet. E hatalmas feladatot a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szeretnénk elvégezni, azzal a reménységgel, hogy ezen eszköz által is Isten Igéje lehet élővé és hatóvá a magyarul beszélők között.

Nagy örömmel jelezzük, hogy többéves munkánk az utolsó fázisához érkezett: hamarosan magyar nyelven is olvasható lesz a világ egyik legjobb magyarázatos Bibliája, az ESV Study Bible!

Rendelje elő ezt az egyedülálló, közel 3000 oldalas kiadványt, hogy jelentős kedvezménnyel vásárolhassa meg ősszel, amikor megjelenik!

Azoknak, akik az alábbi határidőkig befizetik a 20 000 Ft-os előleget, a következő kedvezményeket biztosítjuk:

A kötet teljes fogyasztói ára várhatóan 40 000 Ft lesz, a megjelenését pedig 2024 őszére tervezzük. Az előrendelőknek a Magyarázatos Károli-Biblia elkészüléséről értesítést fogunk küldeni. A könyv átvételekor a befizetett előleget a végszámlából jóváírjuk.

A készülő kiadvány főbb jellemzői

A kategória további termékei